Карактеристики за производите

Плисе комарници

Роло комарници

Клик комарници

 
Начин на монтажа на надворешната страна на самиот прозор на надворешната страна на самиот прозор од внатрешната страна на самиот прозор. Истите лесно се демонтираат може сами да ги извадите и повторно да ги монтирате нареднатасезона  
Состав на производот алуминиум / полиестер алуминиум / полиестер алуминиум / полиестер  
Одржување и чистење со влажна крпа со влажна крпа со влажна крпа  
Намена дома и деловни простории дома и деловни простории дома и деловни простории. Погодни за прозорци на кои не сакате да имате фиксиран комарник  
Производство и монтажа 5-7 дена 5-7 дена 5-7 дена  
Боја на профил рамка 4 бои ( бела, сива, чоколадна, златен даб) 6 бои (бела, сива, чоколадна, златен даб, темен даб и антрацит) бела боја  
Можност за плаќање на рати до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија