Референци

   • КАМ маркети / СРЦ Јане Сандански / Хотел Русија,
   • Капитал Банка / Централен регистар,
   • Апелационен Суд / Електротехнички Факултет,
   • НБРМ/Вива сокови / Линдит,
   • Завод за судски вештачења / DHL,
   • Quehenberger Logistics Macedonia / Мепсо,
   • Канал 77 / Canape Mebel / KNAUF,
   • Леар / Фершпед / Охридска Банка,
   • Стопанска Комора / Северозападна Комора,
   • Винер Осигурување / Мултишпед,
   • Поголем број на државни институции и здравствени установи.

about me