Карактеристики за производите

ПВЦ надворешни ролетни

Алуминиумски надворешни ролетни

 
Начин на монтажа на надворешната страна на прозорот на надворешната страна на прозорот  
Состав на производот ПВЦ алуминиум  
Одржување и чистење со влажна крпа со влажна крпа  
Намена дома и деловни простории дома и деловни простории  
Производство и монтажа 5-7 дена 5-7 дена  
Бои 2 (бела и сива) 4 бои (бела, сива, чоколадна, златен даб)  
Начин на управување рачно рачно или со електричен мотор и далечински управувач  
Можност за плаќање на рати до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија