Карактеристики за производите

С модел Соломатик ролетни

Z модел Соломатик ролетни

 
Начин на монтажа на надворешната страна на прозорот на надворешната страна на прозорот  
Состав на производот алуминиум алуминиум  
Одржување и чистење со влажна крпа со влажна крпа  
Намена дома и деловни простории дома и деловни простории  
Производство и монтажа 15-20 дена 15-20 дена  
Бои 3 основни бои (бела, сива и антрацит) Можност за други бои по нарачка 3 основни бои (бела, сива и антрацит) Можност за други бои по нарачка  
Начин на управување рачно или со електричен мотор и далечински управувач рачно или со електричен мотор и далечински управувач  
Можност за плаќање на рати до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија