Карактеристики за производите

Стандард вариолајт завеси

Димензии 89мм / 127мм  
Начин на монтажа над прозор  
Состав на производот полиестер  
Одржување и чистење со сува крпа  
Намена дома и деловни простории  
Производство и монтажа 5-7 дена  
Бои и дезени над 35  
Можност за принтање на слики и лого да  
Можност за плаќање на рати до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија