Карактеристики за производите

Стандард венецијанер

ISO дизајн венецијанер

Дрвен венецијанер

 
Димензии 16мм / 25мм / 50мм 25мм 16мм / 25мм / 50мм  
Начин на монтажа на самиот прозор на самиот прозор на самиот прозор и над него  
Состав на производот алуминиум алуминиум дрво  
Одржување и чистење со сува или влажна крпа со сува или влажна крпа со сува или влажна крпа  
Намена дома и деловни простории дома и деловни простории дома и деловни простории  
Производство и монтажа 5-7 дена 5-7 дена 15 - 20 дена  
Бои и дезени над 35 над 35 над 12  
Можност за принтање на слики и лого да да да  
Можност за плаќање на рати до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија