За нас

Фирмата „Роло-Ентериер" ДОО Скопје, е основана во месец Август 2013 година во Скопје, Република Македонија.
Основната дејност на фирмата е производство и продажба на венецијанер (стандард и ISO венецијанер), вариолајт завеси, комарници (роло, плисе и фиксни комарници), но поради потребите на пазарот воведовме и понуда на зебра завеси (стандард, мини и плисе), роло завеси (стандард и мини роло завеси), плисе завеси, како и пластични и алуминиумски надворешни ролетни и solomatik ролетни.
Во текот на своето работење, нашата фирма го зголемува обемот на работа и видовите на завеси и ролетни кои ги произведуваме, со цел да одгвориме на потребите на пазарот во Македонија, но и пошироко.

about me