Карактеристики за производите

Стандард зебра завеса

Мини зебра завеса

 
Начин на монтажа над прозор на самиот прозор  
Состав на производот полиестер полиестер  
Одржување и чистење со сува или влажна крпа со сува или влажна крпа  
Намена дома и деловни простории дома и деловни простории  
Производство и монтажа 5-7 дена 5-7 дена  
Бои и дезени над 45 обични и плисирани над 45 обични и плисирани  
Можност за принтање на слики и лого да да  
Можност за плаќање на рати до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија до 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија