Алуминиумски Кепенци

Алуминиумски Кепенци

Алуминиумски Кепенци – се еден од нашите понови производи. Нудат одлична долгогодишна заштита за вашите прозори и врати, ги штитат од надворешните влијанија па дури и од кражби. 

На корисникот му даваат целосна контрола на протокот на светлина  и воздух, а најважно на вашата приватност.

Алуминиумот е отпорен на временски услови, лесен за чистење и ќе трае многу подолго на отворено отколку дрвените или пластичните капаци или ролетни.

Овие Кепенци претставуваат совршено надворешно решение, алуминиумските ролетни овозможуваат непроценлив стил и софистицираност, како и практичност.

Клиентот има можност за избор на боја по ваш вкус.

Карактеристики на Алуминиумските Кепенци

Алуминиумски Кепенци
Начин на монтажана надворешната страна на прозорот
Состав на производоталуминиум
Одржување и чистењесо влажна крпа
Наменадома и деловни простории
Производство и монтажа дена
Бои и дезени
Начин на управувањеуправувач
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија