АКЦИИ (OUTLET)

Акција (OUTLET) на Ролетни и Завеси

Роло-Ентериер ви нуди неповторлива акција на ролетни и завеси – сега е вистинско време да ги замените вашите стари ролетни со нови по прифатливи цени. Станува збор за акција (outlet) на ролетни или завеси кои се нови и некористени и кои се останати на залиха по веќе изработени димензии. Погледнете ги соодветните листи во зависнот од видот на ролетните и завесите кои се достапни во моментот на залиха со одредени димензии.

АКТУЕЛНИ ПРОИЗВОДИ НА АКЦИЈА (OUTLET)

Резервирајте ги на kontakt@roloenterier.mk или јавете се или пишете ни на Viber на 076 888 333. Задолжително наведете ни го видот на ролетната или завесата, димензијата и шифрата на бојата која сте ја избрале.

Ние ќе ве контактираме и ќе ви ги испорачаме по карго или можете да ги подигнете од кај нас (локација тука) доколку сакате да ги монтирате сами, а доколку сакате да ги монтира наш стручен монтер тогаш јавете ни се на 076 888 333 и закажете термин за монтажа.

НАПОМЕНА:

*акциските цени важат само за ролетните со димензиите кои се наведени. Доколку сакате да порачате ролетни или завеси по ваши димензии важат актуелните цени во моментот.

*може да се прави комбинација, односно да се порача една или повеќе ролетни или завеси од наведените на списоците и да се порачаат нови по ваши димензии 

*доколку сакате да ги испратиме по карго надоместот за испораката по карго е на ваш терет и го плаќате при прием на ролетните