Вариолајт Завеси

Вариолајт Завеси

Вариолајт Завеси – долгнавести вертикални ленти кои се современо решение за заштита од сонце и претставуваат практичен спој на естетика и функционалност. Ротирачките ленти ви овозможуваат контрола на светлината во вашата соба или деловен простор. 

Можеби и хоризонталните завеси ви досадија во вашиот дом и сакате да направите промена? Тоа можете да го направите токму со Вариолајт Завесите. Во нашата земја обично кога ќе се спомене за овие завеси веднаш асоцираат на деловен простор. Но во другите земји ширум светот е сосема нормално Вариолајт Завесите да се монтираат во дневната или во друга соба од домот. Изборот на бои е разновиден и целосно може да се вклопи во вашиот домашен амбиент.

Без разлика дали станува збор за прозорци или за врати нашите вертикални ролетни се идеално прилагодени за стилско засенчување на големи прозорски површини.

Бидејќи се лесни за ракување, можете оптимално да ја контролирате светлината што влегува во просторијата – ова гарантира пријатна клима во затворен простор во секое време.

Вертикалните завеси односно Вариолајт Завесите додаваат висина на секоја просторија и затоа најчесто се наменети за простории со големи прозорци или лизгачки врати, како на пример во дневната соба или некоја канцеларија или деловен простор.

Класичните вертикални ролетни се изработени од едноставен, но издржлив материјал – ткаенина и одговараат на кој било декор. Вертикалните ролетни се идеални за лизгачки врати од стакло и се едни од најлесните за чистење на прозорците. 

Имаме 4 видови на платно во 30 различни бои. 

За овие завеси има можност за принтање на слики и лого

Димензии: 89мм и 127мм

Завесите се изработуваат наменски за вас, согласно претходно земени мерки од страна на наше стручно лице.

Одржувањето на овие внатрешни ролетни може да биде едноставно во денешно време. Постојат повеќе начини за нивно континуирано одржување, но и повремено темелно чистење. Доколку сакате да погледнете како да ги одржувате ови е завеси погледнете го видеото

Одржувањето на овие внатрешни ролетни може да биде едноставно во денешно време. Постојат повеќе начини за нивно континуирано одржување, но и повремено темелно чистење. Доколку сакате да погледнете како да ги одржувате ови е ролетни погледнете го видеото ТУКА.

Карактеристики на Вариололајт Завесите

Стандард вариолајт завеси
Димензии89мм / 127мм
Начин на монтажанад прозор
Состав на производотполиестер
Одржување и чистењесо сува влажна крпа
Наменадома и деловни простории
Производство и монтажа5-7 дена
Бои и дезениповеќе од 35
Можност за принтање на слики и логода
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија