Венецијанер Ролетни

Венецијанер Ролетни

Венецијанер Ролетни можат да се опишат како алуминиумски или дрвени ламели кои ротираат во различни степени и ја регулираат светлината. Економично и функционално решение со стил, кое штити од сонце.

Практични за одржување и прилагодливи за различни eнтериери, соодветни за домашни и деловни простории. Нашата палета нуди едноставни бои, перфорирани или лајсни со ефект на дрво.  

 

Доколку не сакате да ја блокирате светлината

Во нашата палета на алуминиумски венецијанер ролетни нудиме и неколку 

нијанси на перфорирани летви. Тие овозможуваат доволно светло да помине низ 

нив додека се во затворена положба без да ја изгубите приватноста.

Силниот алуминиум е совршен за секоја околина. Неговите летви се водоотпорни и едноставно се чистат, затоа алуминиумскиот венецијанер може да се користи и во вашата кујна и бања. 

Со моделот Iso се поставува нов модерен стандард за внатрешни венецијанер ролетни. Благодарение на техничките иновации и супериорен дизајн, повторно е пред своето време. Оваа популарна ролетна нуди едноставен контролен механизам. Лесна е за ракување, нуди широк избор на бои и можност за избор на димензии на пружини од 16мм или 25мм со висок квалитет. Доколку барате ролетна која идеално се вклопува во секој прозор, без да смета кога се отвара или затвара прозорот или вратата, тогаш Iso-дизајн е идеален избор за вас. Овие ролетни може да се ракуваат на два начина: со контролно стапче и контролно ланче.

Одржувањето на овие внатрешни ролетни може да биде едноставно во денешно време. Постојат повеќе начини за нивно континуирано одржување, но и повремено темелно чистење. Доколку сакате да погледнете како да ги одржувате ови е ролетни погледнете го видеото ТУКА.

Кај венецијанер ролетните постои можност за принтање на слики и лого

Стандард – Димензии: 16мм, 25мм и 50мм

ISO дизајн – Димензија: 25мм

Дрвен Венецијанер – Димензии: 25мм, 35мм и 50мм

Карактеристики на Венецијанер Завесите

Стандард венецијанерISO дизајн венецијанерДрвен венецијанер
Димензии16мм / 25мм / 50мм25мм16мм / 25мм / 50мм
Начин на монтажана самиот прозорна самиот прозорна самиот прозор и над него
Состав на производоталуминиумалуминиумдрво
Одржување и чистењесо сува или влажна крпасо сува или влажна крпасо сува или влажна крпа
Наменадома и деловни просториидома и деловни просториидома и деловни простории
Производство и монтажа5-7 дена5-7 дена15 - 20 дена
Бои и дезениповеќе од 35повеќе од 35повеќе од 12
Можност за принтање на слики и логодада
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизијадо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизијадо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија