Внатрешни Завеси и Ролетни

Внатрешни завеси кои се познати под називот “Ден и ноќ“, поради нивниот ротирачки механизам и двослојна текстура. По ваша желба го регулирате преклопувањето на полињата со кои се одредува степенот на пропустливост на светлина. Едноставен и стилски дизајн. 
Лесен начин за регулирање на степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор. Систем едноставен за ракување, практичен и многу допадлив, наменет за секаков вид на простории
Внатрешни завеси со едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за регулирање на степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор. Овие завеси се совршен избор за буквално сите соби во вашиот дом, вклучувајќи ги и кујната и бањата. Со избор од три вида на роло завеси, целосно може да ја контролирате пропусноста на светлина во вашиот дом или канцеларија.
Често се користат за внатрешни отвори во декоративна смисла, како камуфлажа за полици или како платно за проекција на кино проектори

 

Внатрешни завеси во форма на долгнавести вертикални ленти кои се современо решение за заштита од сонце и претставуваат практичен спој на естетика и функционалност. Ротирачките ленти ви овозможуваат контрола на светлината во вашата соба или деловен простор. 
Класичните вертикални ролетни се изработени од едноставни, но издржлив материјал – ткаенина и одговараат на кој било декор. Вертикалните ролетни се идеални за лизгачки врати од стакло и се едни од најлесните за чистење на прозорците.
Внатрешни ролетни со алуминиумски или дрвени ламели кои ротираат во различни степени и ја регулираат светлината. Економично и функционално решение со стил, кое штити од сонце.
Практични за одржување и прилагодливи за различни eнтериери, соодветни за домашни и деловни простории. Нашата палета нуди едноставни бои, перфорирани или лајсни со ефект на дрво. силниот алуминиум е совршен за секоја околина. 
Алуминиумскиот венецијанер може да се користи и во вашата кујна и бања бидејќи неговите летви се водоотпорни и едноставно се чистат.