Клик Комарници

Клик Комарници

Клик Комарници – се најчестата форма на заштита на вашиот дом или канцеларија од инсекти кога ви се потребни “мобилни” комарници. Овие комарници можете да ги монтирате и демонтирате сами на едноставен начин. Нивната несомнена предност е лесно и неинвазивно инсталирање и отстранување. Нема потреба да се прават дупки во прозорецот или фасадата на зградата за да се инсталираат. Клик комарникот може лесно да се отстрани и да се стави, што може да биде многу корисно при чистење на прозорецот или доколку треба да внесете или изнесете некој покабаст предмет. Демонтажата во зима може значително да ја продолжи трајноста на овие заштитни мрежи.

Карактеристики на Клик Комарниците

Клик Комарници
Начин на монтажаод внатрешната страна на самиот прозор. Истите лесно се демонтираат може сами да ги извадите и повторно да ги монтирате наредната сезона
Состав на производоталуминиум / полиестер
Одржување и чистењесо влажна крпа
Наменадома и деловни простории. Погодни за прозорци на кои не сакате да имате фиксиран комарник
Производство и монтажа5-7 дена
Боибела боја
Начин на управувањерачно
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија