Лизгачки Комарници

Лизгачки Комарници

Лизгачки Комарници се едни од поскапите системи достапни на пазарот, но може да се каже дека се поиздржливи и подолготрајни. Тие се користат буквално за секој вид прозорец. Сепак, тие најчесто се користат на големи прозорци на балкон или тераса. Во овој случај, лизгањето на мрежата е десно или лево. Тие претставуваат не само заштита од инсекти, туку и совршен состав со изгледот на вашиот дом (и однадвор и одвнатре). Комарниците се особено корисни во лето, кога е многу топло надвор и потребен е свеж воздух, а отварањето на прозорецот, особено навечер кога светлото е вклучено, предизвикува привлекување на многу различни инсекти внатре. Трошењето време во затворена просторија може да го одземе целото задоволство на пријатната летна вечер. Затоа, инсталирањето на комарници може да биде исклучително корисна.

Карактеристики на Лизгачките Комарници

Лизгачки Комарници
Начин на монтажана надворешната страна на самиот прозор
Состав на производоталуминиум / полиестер
Одржување и чистењесо влажна крпа
Наменадома и деловни простории
Производство и монтажа
Бои
Начин на управувањерачно
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија