Надворешни Ролетни

Алуминиумски Ролетни

Надворешни Ролетни кои нудат надворешна заштита од различни надворешни влијанија и несакани погледи. Ни овозможуваат целосно затемнување на просторијата, истовремено нудејќи и одлична топлинска и звучна изолација.
Сакате вашите простории да бидат сигурно заштитени од сонцето и истовремено да имате удобност и зголемена безбедност? Во тој случај Алуминиумските Ролетни се она што го барате.

ПВЦ Ролетни

Надворешните ПВЦ ролетни се најшироко користени меѓу сите ролетни, овозможувајќи независна инсталација на сите видови згради. 
Овие надворешни ролетни можеби се користат повеќе децении наназад но истите се незаменливи. Постигнуваат и ефект на тотално затемнување на просторот.

Solomatic Ролетни

SOLOMATIC ролетните обезбедуваат ефективно решение од сончевите зраци и се монтираат на надворешната страна на прозорецот. Претставуваат модерни ролетни за заштита од сонце и ги заменуваат класичните пластични надворешни ролетни. 
Овие ролетни се прилагодливи и може да се наместат по потреба за максимално да се заштитите од директната сончева светлина без да го нарушите јасниот поглед надвор од Вашата просторија. Во исто време ви ја овозможува потребната приватност во Вашиот простор.

Алуминиумски Кепенци

Надворешни Алуминиумски Капаци – еден од нашите понови производи. Нуди одлична долгогодишна заштита за вашите прозори и врати и можност за избор на боја по ваш вкус. 
На корисникот му даваат целосна контрола на протокот на светлина и воздух.
Овие Кепенци претставуваат совршено надворешно решение, алуминиумските ролетни овозможуваат непроценлив стил и софистицираност, како и практичност.
Надворешните ролетни се изработуваат наменски за вас, согласно мерки земени од страна на наше стручно лице земајќи ги во предвид вашите потреби и просторот на кој треба да се монтираат.  

РОТОМАТИК
(Алуминиумска Надворешна Ролетна со прекидач)