Solomatic Надворешни Ролетни

Соломатик Ролетни (Solomatic)

СОЛОМАТИК ролетни претставуваат ефикасно решение за заштита од сончевите зраци и се поставуваат од надворешната страна на прозорецот. Тие се современи ролетни и ги заменуваат класичните пластични, дрвени и алуминиумски отворени ролетни.

Овие ролетни се прилагодливи и може да се наместат по потреба за максимално да се заштитите од директната сончева светлина без да го нарушите јасниот поглед надвор од Вашата просторија. Во исто време ви ја овозможува потребната приватност во Вашиот простор.

Соломатикот нуди оптимален концепт за дневна светлина и со тоа ја прави вештачката климатизација излишна во текот на летото. Заштедувате трошоци за енергија и може исто така да избегнете на еден или друг начин уште едно жешко лето. Во зима, од друга страна овие ролетни може да ве заштитат од ладно и да ги пропуштите малкуте сончеви зраци во просторијата. На овој начин ќе заштедите уште еднаш трошоци за енергија.

Приватноста значи да се има чувство на благосостојба. Со овие ролетни можете да одлучите сами во колкава мера сакате да се откриете кон надворешниот свет.

Доколку на вашата канцеларија и е потребна заштитата од отсјај, топлина и директна светлина овие ролетни се токму за вас.. Но, губењето природна светлина и можноста поглед надвор се слабостите на повеќето работни средини.

Со овие надворешни ролетни природната светлина е добро искористена, видливоста е зачувана, а отсјајот е спречен. Сето тоа со Инсталирање на еден производ-соломатик ролетната.

 Управување: рачно или со електричен мотор и далечински управувач

Соломатик ролетни со кои работиме:

C/Z – 80 мм и C/Z – 90 mm

*ВАЖНО: Цената на овој вид ролетни се утврдува согласно конкретни димензии земени од наш монтер или согласно ваши димензии

Карактеристики за Solomatic Ролетните

Плисе комарници
Начин на монтажана надворешната страна на самиот прозор
Состав на производоталуминиум / полиестер
Одржување и чистењесо влажна крпа
Наменадома и деловни простории
Производство и монтажа5-7 дена
Бои5 бои ( бела, сива, чоколадна, златен даб и антрацит)
Начин на управувањерачно
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија