Плисе Комарници

Плисе Комарници

Плисе Комарници се многу цврста и стилска форма на заштита од инсекти. Тие можат да се инсталираат и на прозорците и на балконските врати. Идеално за врати од балкон или тераса. Нивната ниска конструкција на прагот ја елиминира бариерата за стари лица, инвалиди или деца. Овие комарници се флексибилни како и Роло Комарниците и може да се користат од двете страни. Ја имаат истата можност за отварање и затварање на комарникот и однадвор и одвнатре. Соодветниот проред на ребра на мрежата вклопени во комарникот обезбедува соодветна циркулација на воздухот.

Во летните денови можете темелно да ги проветрувате вашите простории без да се грижите за инсектите и комарците кои во голема мера можат да го нарушат вашиот комфор.

Издржливите алуминиумски профили на комарникот се обложени, што ги прави уште поотпорни на неповолни временски услови. Покрај тоа, направени се со издржлива мрежа која лесно може да се замени кога ќе дотрае.

Лесни се за одржување. Изборот од неколку бои на профилот овозможува да се совпадне комарникот со бојата на прозорецот, што го прави скоро невидлив за човечкото око.

Неговата употреба на кој било начин не ја попречува работата на внатрешните или надворешните ролетни. Истиот може да се монтира под надворешните ролетни со што е целосно невидлив кога е собран во неговата рамка.

Комарниците се изработуваат по мерка – наменски за вас, согласно претходно земени мерки од страна на наше стручно лице.

Карактеристики на Плисе Комарниците

Плисе комарници
Начин на монтажана надворешната страна на самиот прозор
Состав на производоталуминиум / полиестер
Одржување и чистењесо влажна крпа
Наменадома и деловни простории
Производство и монтажа5-7 дена
Бои5 бои ( бела, сива, чоколадна, златен даб и антрацит)
Начин на управувањерачно
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија