Роло-Ентериер низ Македонија

Роло-Ентериер низ Македонија

Со цел да бидеме поблиску до нашите потрошувачи, ја проширивме нашата мрежа низ цела Македонија. 
Сега сме поблиску до вас, застапени сме во повеќето градови во нашата земја.
Се што ви е потребно го исполнуваме во најкраток можен рок. Ќе се потрудиме да ја прошируваме и понатаму нашата мрежа.

Станете наш соработник, контактирајте не!

Дилери
Вашето досегашно искуство и ваше мислење во која насока би можеле да соработуваме. Се надеваме на успешна понатамошна соработка. Ве очекуваме!