Роло Завеси

Роло Завеси

Роло Завеси се наменети за сите кои бараат ефикасен систем за засенчување на сонцето кој лесно се вклопува во дизајнот на вашиот дом или канцеларија.

Ви даваа можност да ја користите природната светлина. На тој начин создавате релаксирачка атмосфера и оптимално осветлување. Не се создава отсјај додека уживате во домот или работите во вашата канцеларија.


Едноставно одлучете се помеѓу три различни модели:

  • Класик Завеси – пропуштаат 60-70% од светлината

  • Screen Завеси – пропуштаат 10% од светлината

  • Black Out Завеси – не пропуштаат светлина и целосно ја затемнуваат просторијата

Едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за регулирање на степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор. Често се користат за внатрешни отвори во декоративна смисла, како камуфлажа за полици или како платно за проекција на кино проектори.

Стандард Роло – се монтира над самиот прозор и затоа е потребно да има слободен простор над рамката од прозорот мин 20см.

Мини Роло – се монтира на самиот рам од прозорот

Завесите се изработуваат наменски за вас, согласно претходно земени мерки од страна на наше стручно лице.

Карактеристики за роло завесите

СТАНДАРД РОЛО ЗАВЕСАМИНИ РОЛО ЗАВЕСА
Начин на монтажанад прозорна самиот прозор
Состав на производотполиестерполиестер
Одржување и чистењесо сува или влажна крпасо сува или влажна крпа
Наменадома и деловни просториидома и деловни простории
Производство и монтажа5-7 дена5-7 дена
Бои и дезенинад 15 обични, Screen и Blackout завесинад 15 обични, Screen и Blackout завеси
Можност за принтање на слики и логодада
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизијадо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија