Фиксни Комарници

Фиксни Комарници

Фиксни Комарници – пионерите во листата на овие продукти за заштита од комарци и други видови инсекти. Овој тип на комарници претставува најекономичен, но не и помалку ефикасен начин за заштита од инсектите. 


Наменет е најмногу за прозори
. но и за балконски врати. Кај балконските врати може да се отвара и затвара и од двете страни со помош на рачка. Кај прозори пак се препорачува да се монтира каде нема потреба
од често негово демонтирање и монтирање.

 

Доколку пак ви е потребен комарник за прозор кај кој ви е потребно да ви е функционален и за друга намена тогаш правиот избор се Клик Комарниците.

Карактеристики на Фиксните Комарници

Фиксни Комарници
Начин на монтажана надворешната страна на самиот прозор
Состав на производот
Одржување и чистењесо влажна крпа
Наменадома и деловни простории
Производство и монтажа5-7 дена
Бои
Начин на управувањерачно
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија