Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски Надворешни Ролетни

Алуминиумски ролетни – го подобруваат изгледот на вашиот дом или деловен простор и неговата енергетска ефикасност. Oбезбедуваат заштита од студ, топлина, бучава, љубопитни очи и инсекти. Исто така нудат зголемена заштита од кражби.  

Сакате вашите простории да бидат сигурно заштитени од сонцето и истовремено да имате удобност и зголемена безбедност? Во тој случај Алуминиумските Ролетни се она што го барате.

Достапни се во неколку бои се со цел да може да се вклопат со бојата на вашите прозори или фасадата на вашиот дом или канцеларија. Овие ролетни не само што нудат заштита од надворешните влијанија и заштита на приватноста, даваат голема сигурност од можна провала и заштита од бучава. 

Една од најзначајните карактеристики на Алуминиумсиките Ролетни е нивната енергетска ефикасност. Секоја алуминиумска летва во нашиот систем на алуминиумски ролетни содржи инјектиран полиуретан. 

Ова полнење со пена обезбедува дополнителна бариера против топлината и студот, обезбедувајќи ви постојана температура без потреба од греење или климатизација. Покрај тоа, нашите ролетни им овозможуваат на вашите прозорци двојно застаклен ефект, апсорбирајќи ги сите екстремни температури. Во суштина, студот и топлината можат да стигнат до внатрешноста на летвите каде што се акумулираат помеѓу ролетната и прозорецот, без да навлезат во вашиот дом.

Предноста на овие ролетни како што се термо заштита, звучна изолација, заштита од кражби и сл., ги прават истите незаменливи.

Истите постигнуваат и ефект на тотално затемнување на просторот.

Управување: рачно или со електричен мотор и далечински управувач

Карактеристики за Алуминиумските Ролетните

ПВЦ надворешни ролетни
Начин на монтажана надворешната страна на прозорот
Состав на производоталуминиум
Одржување и чистењесо влажна крпа
Наменадома и деловни простории
Производство и монтажа5-7 дена
Бои и дезени4 бои (бела, сива, чоколадна, златен даб)
Начин на управувањерачно или со електричен мотор и далечински управувач
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија