ПВЦ Ролетни

ПВЦ Надворешни Ролетни

Надворешните ПВЦ ролетни се најшироко користени меѓу сите ролетни, овозможувајќи независна инсталација на сите видови згради. Тие се погодни за нова градба, како и за реновирање на постари згради. Нема потреба однапред да се планира инсталирање на овие ролетни бидејќи тие се поставени на завршна фасада. Бидејќи се видливи, во комбинација со фасадата, прозорците и вратите, тие дополнително ја красат надворешноста на објектот.

Овие надворешни ролетни можеби се користат повеќе децении наназад но истите се незаменливи. Постигнуваат и ефект на тотално затемнување на просторот.

Карактеристики на ПВЦ Ролетните

ПВЦ надворешни ролетни
Начин на монтажана надворешната страна на прозорот
Состав на производотПВЦ
Одржување и чистењесо влажна крпа
Наменадома и деловни простории
Производство и монтажа5-7 дена
Бои и дезенидве (бела и сива)
Начин на управувањерачно
Можност за плаќање на ратидо 12 рати со кредитна картичка без камата и провизија