Author: roloenterier

Како сами да земете мерки доколку сакате да купите венецијанер ролетни

Сакате да монтирате нови венецијанер ролетни во вашиот дом и сакате веднаш да пресметате колку тоа ќе ве чини? Па дури и да ги порачате кај нас, а ние да ви ги испорачаме со или без монтажа од наша страна